Nyheder

Oppo Watch kunne føre til smartdown-showdown om sommeren
Slip tid: 2020-07-16 09:33:34  Hits: 17

Det ser ud til, at vi er ved at få en god gammel modeshow i   SmartWatch   verden i sommer, da det længe ventede Oppo Watch er blevet set på FCC.

Det   Oppo Watch   var store nyheder tilbage i marts 2020, da det blev frigivet til stor fanfare i Kina. Virksomheden gik imidlertid hurtigt tilbage fra at annoncere en global udrulning midt i Covid-19-pandemien.

Men vi er muligvis ikke nødt til at vente meget længere. Det er   dukkede op på FCC, som endda nævner, at det vil være til salg via Amazon. Og da vi først forventede et optræden i Europa, kan dette betyde, at en global udrulning er nært forestående.

Bortset fra det er der lidt ny information om selve Oppo Watch.

For at sammenfatte har Oppo Watch en buet AMOLED-skærm og leveres i 41 mm og 46 mm kassestørrelser.

Den kan prale af pulsmåler, og den tager målinger af elektrokardiogram (EKG) - og vil være vandtæt til 50 meter.

Vi er virkelig interesseret i, hvad Oppo har formået at producere, men udsigten til et forfriskende sommeropliv har givet os ophidselse.

Det er næsten sikkert, at vi ser det   Galaxy Watch 3   i august, da billeder lækker til venstre, højre og centrum, hvilket er indstillet til at være en alvorligt stærk konkurrent i smartwatch-rummet.

Og der vil næsten helt sikkert være en   Apple Watch Series 6   i september.

Og tilføj udsigten til en Xiaomi Mi Watch Revolve - det velkendte globale navn for Mi Watch Color - og vi kunne have en række kraftfulde sommer smartwatch, der kæmper for markedsandele i slutningen af ​​året.

Tjek vores liste over   kommende smartwatches vi forventer at se resten af ​​2020.



Tidligere: No

Næste: Amazfit Bip S review: Denne smart...