Nyheder

Amazfit Bip S review: Denne smartwatch har to karakteristiske træk som er svære at slå
Slip tid: 2020-07-20 17:07:02  Hits: 6

Det er måske ikke den klogeste eller kønneste smartwatch derude, men det kan ryge konkurrencen, når det drejer sig om pris- og batteriliv.

Den Amazfit Bip S&UUUUUZ35;39Men det er den længste løbende.39Jeg havde den på i næsten ti dage uden at have 353; for at oplade den én gang, og denne 35;39;er meget mere, end jeg kan sige for dens dyrere konkurrenter.Men hvis batteriliv alene er FTU35;39  

Bip S er den tredje variant af   Amazfit Bip   (sammen med Amazfit Bip Lite).Oprettet af kinesisk virksomhed Huami i 2018, var den originale Bip en fan favorit fra start.Den udførte de grundlæggende smartwatch-opgaver for langt mindre end konkurrenterne, og den varede op til 45 dage med en enkelt ladning.   CNET redaktør Scott Stein   gav den stor ros som en af de bedste billige smartwatches rundt om.  

Bip S har det bedre   fitness   en lettere bedre skærm end forgængeren, men denne har ændret sig meget i løbet af de sidste to år.Og selv om det er en af de bedste handler derude, halter det lidt bagefter andre, som f.eks.   Apple- ur   eller   Galaxy- ur Når det gælder funktioner og konnektivitet.  

Et design, der matcher prisen

Gem et par nye farveindstillinger (lyserød og grøn) og en lysere visning, ser Bip S ud som en kulstofkopi af den originale Bip.Og med det mener jeg, det ligner et plastik Apple Watch, med en meget tykkere bezel og lettere ramme.  

FTU35;39;det er bestemt ikke det mest attraktive smartwatch I&U35;39; har lagt mine øjne på, men det kan godt bruges praktisk og mere behageligt end nogle af de mere premium, tungere ure, der er bulkiere.Det er s å let, at jeg glemte, at jeg havde den på, da jeg sov.

Men det største priskompromis kommer på bekostning af skærmen.FTU35;39 er altid tændt, hvilket er en fin frynsegoder, men den er ikke s å skarp, lys eller lydhør som en telefonskærm.Baglyset t ændte også, når jeg havde brug for det.Nogle gange virker det efter behov, men jeg var nødt til at overdrive mit håndled oftere, end jeg kan lide at få det til at tænde.Som nævnt ovenfor er den ikke s å følsom over for berøring.39Jeg måtte hugge eller aflytte skærmen et par gange for at få den til at reagere.Når det lyser op eller lyser op, kan det godt ses ved højlys dag.39.  

Bip S omfatter nogle få flere ure end sine forgængere, samt evnen til at tilpasse nogle af de eksisterende.

Bip S&UZU35;39; bedre fitness tracking

Den originale Amazfit Bip dækkede de grundlæggende når det kom til fitness tracking, men Bip S tager det et skridt videre ved at tilføje flere trænings- og bedre metrics.  

Det kan nu logge op til ti forskellige aktiviteter, herunder yoga, vægt og svømning.Dets 5ATM-vandstandsmodstand gør det sikkert for både pool og åbent vand, og dets indbyggede GPS betyder, at du kan efterlade din telefon på tørt land, mens du kan gøre det i vandet eller ude på en løbetur.

Siden test af Amazfit Bip S, har I&U35;39 været i stand til at spore min statistik nøjagtigt.Men jeg må huske at gøre det ordentligt.F.eks. kan tasten programmeres som en genvej til at starte træning, hvilket er belejligt.Men for at køre (eller andre udendørs øvelser) skal jeg stadig trykke på skærmen for at bekræfte GPS- forbindelse, før jeg faktisk registrerer kørslen.Dette går ud over formålet med at have \353; genvejen i første omgang.De første par gange, jeg tog den ud, glemte jeg at bekræfte, og den loggede min løbetur.Da det ikke kan bruges til automatisk påvisning af træningen, skal du starte det manuelt for faktisk a t logge dine træninger... men det stopper automatisk, når det fornemmer, at du kan holde op med at bevæge dig i et stykke tid.

Som sin forgænger har Bip S løbende overvågning af hjerterytmen.Under øvelserne brød den mine oplysninger ind i zoner på den mobile app for at vise, om jeg var i en let, intensiv, aerob, anaerob eller Vo2 max hjertefrekvens zone (maksimalt oxygenforbrug).Det ligner, hvad andre sportsure kan lide   FittitName   og   Garmin.   gør, men fordi Bip S&U35;39; resultater didn 35;39;t altid afspejler den intensitet, jeg opfattede min træning, I\ 35;39;m skeptisk over for dens nøjagtighed.  

Bip S betyder hjertefrekvens til måling af sundhed  

Ud over de sædvanlige trin og afstand tilføjer Bip S en ny metri kaldet PAI (Personlig Aktivitet Intelligence), som sætter dig i stand til at vurdere, hvor meget aktivitet du gør, og hvad du gør i løbet af dagen Dette betyder, at i stedet for at stole på trintal eller forbrændte kalorier,Bip S bruger hjertedata (sammen med grundlæggende demografiske oplysninger) til at bestemme, om brugeren var i stand til at hæve deres hjerterytme længe nok i løbet af dagen til at opretholde en sund livsstil.Når dette opnås, mindskes risikoen for at udvikle kroniske sygdomme som hjertesygdomme, hypertension og diabetes ifølge Huami.

Selve idéen er ikke ny, og den kan henføres til den bevægende ring på Apple Watch og zone minutter på Fitty- enheder... som alle er aktivitetsmetrier, der går ud over trintælling.Men det er nyt for familien Bip, og det var en god måde at holde mig ærlig om, hvor meget aktivitet jeg foretog (eller ikke udførte) i løbet af dagen.Havin TZU353; det motiverede mig faktisk til at fortsætte hele ugen.  

Blip S mangler visse smarte træk og har upålidelig konnektivitet


Blip S&U35;39; lang batterilevetid gør søvn spore en brise

Blip S er en billig mulighed, men den har vundet og erstattet din telefon

Tidligere: Oppo Watch kunne føre til smartd...

Næste: Dette smarte ur kan ændre livene...